Всички говорят за AI. Има вълнение, страх, притеснение, объркване... Плюсът е

...
Всички говорят за AI. Има вълнение, страх, притеснение, объркване... Плюсът е
Коментари Харесай

Въпрос на ценности

Всички приказват за AI. Има неспокойствие, боязън, терзание, комплициране... Плюсът е концепцията за икономисване на пари и унищожаване на съкращенията. Работил съм с доста организации, които употребяват ChatGPT, с цел да напишат своя рекламен текст или да основат процедури за своята организация, написа Съни Дъблик в публикация за Entrepreneur. Генеративният AI става по-умен и по-точен с течение на времето, до момента в който се учи, тъй че сигурно бъдещето е узряло с благоприятни условия за това по какъв начин бизнесите могат да употребяват това. Все отново нещо в това ми се стори гадно през цялото време.

Кой желае да заплаща на графичен дизайнер, когато можете да накарате AI да ви направи лого? Кой се нуждае от текстописец, когато имате ChatGPT? Много създатели се усещат неспокойни и това е разбираемо. Толкова елементарно ли се заменят уменията ни?

Погледнете скорошната актьорска стачка или воденото от Сара Силвърман дело за ChatGPT. Всеки път, когато AI се появи, терзанията за авторските права излизат на дневен ред. Ясно е, че несигурността към това по какъв начин използваме AI технологията е на всички места. Едно от най-големите терзания е кой ръководи кораба. С ниска регулация и толкоз огромна опция, по какъв начин да знаем по какъв начин да я използваме? Кое е почтено за боязън (гледам ви хора, които употребявате фотоси на главата на LinkedIn, генерирани от AI) и кое е задоволително?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР